Kiezen Hoge Kwaliteit Christian Louboutin Laarzen Schoenen En Sneakers Online 2016 Nederland Winkel from Jack Allen's blog

Schijnt fel voor lente / zomer 2016, Christian Louboutin introduceert de mythische kracht van Clair de Lune. Een unieke strass applicatie met behulp van vier maten van kristallen in 11 verschillende kleuren, Clair de Lune trekt het oog met de kracht van de zwaartekracht van de maan. De mode louboutin sneakers zijn heel hoge kwaliteit. Vanuit de Franse uitdrukking voor "maanlicht", de hand aangebrachte strass emuleert het effect van maanlicht dansen over bloemen in een veld, met briljante orbs van verduisterd, veelzijdige licht bezwerend romantiek.


Tentoongesteld op een breed scala aan stijlen voor zowel vrouwen als mannen, kristallen sieren de capsule collectie in een prisma van rijke, vonken kleuren, waaronder heldere robijnrode, roos en mandarijn, terwijl een koeler onderbuik uitzendt briljante Cerulean en zilver tinten. Voor Clair de Lune, een geheel nieuwe benadering van kristal applicatie is bedacht door Christian Louboutin Schoenen; variërend in grootte en kleur, kristallen werden met de hand geplaatst in kleurrijke clusters of overal, op alleen de beste materialen, waaronder een gitzwart veau velours en roccia python.
Op elk paar schoenen werden de kristallen nauwkeurig geplaatst aan de rechter- en linkerkant van de schoen als spiegelbeelden van another- zoals lichtstralen stralend heen en weer. Als een design element, heeft strass lang synoniem met het merk Christian Louboutin Laarzen, elk seizoen nieuw leven ingeblazen met nieuwe kleuren en effecten, zoals de subtiele hak applicatie ook te zien in de lente / zomer 2016 collectie.


Om de capsule collectie te vieren, Christian louboutin laarzen uitgenodigd Katie Rodgers, de illustrator achter de site Paper Fashion aan een reeks met de hand geschilderd aquarel illustraties en gifs maken. Direct verwijzen naar de inspiratie van de collectie, de illustraties verbeelden Clair de Lune stijlen drijvende als briljant kometen tegen een glinsterend maanlicht hemel terwijl kristallen schitteren en dans over de schoen.


Clair de Lune is verkrijgbaar in een volledig gamma van Louboutin Sneakers, flats, pompen en platforms, waaronder dus Kate, Dorissima, Pigalle Follies Flat, Louis Woman and Boat Flat in de collectie van de vrouwen en drie mannen sneakers stijlen, Gondolastrass, Louis Strass, nieuwe No Limit. Ontdek Clair de Lune online op LouboutinKopen.nl en in geselecteerde Christian Louboutin boetieks over de hele wereld.


     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment