The least expensive imitation Van Cleef & Arpelsjewellery Don't miss out on from zroessgs viesoess's blog

Kiezen van een steen Moissanite

De schoonheid van moissanite, afgezien van het voor de hand liggende diamant zoals verblinding en schittering is dat het wordt begroet als het is eigen steen, het is niet slechts een "nep diamant", zoals sommigen willen doen geloven.

Moissanite zijn laboratorium gemaakt onder veeleisende omstandigheden door Charles en Colvard. Moissanites schaduw een echte diamanten op vele manieren. De rating van de hardheid van een moissanite is net onder dat van een diamant op 9.25. De hardheid van een diamant is 10. De glans en schittering van moissanite soms hoger is dan die van een diamant.

Het is zeer moeilijk voor sommige juweliers te vertellen het verschil tussen een moissanite en een echte diamant. Het lijkt erop dat de thermische test de meeste juweliers gebruikt die kunnen vertellen hen al dan niet een steen is een werkelijke diamant niet werkt met een moissanite steen,fake perpetual date rolex, die heeft een hogere temperatuur rating dan een diamant. Bij een temperatuur van 1100 graden celsius zal uiteindelijk een diamant verdampen. Een moissanite zal intact blijven. Sommige juweliers hebben een instrument dat een "moissanite probe" die ze gebruiken heet kunnen wanneer het proberen om te onderscheiden van een moissanite van een diamant of een CZ. Er is ook een dubbele breking die een moissanite heeft die het onderscheidt van andere stenen.

Charles en Colvard zijn de enige fabrikanten en patent houders van moissanite stenen. Ze verkopen aan exclusieve juweliers die staan op hun internet website, en ze niet toestaan een juwelier te verkopen moissanite als losse stenen. Moissanites worden niet gemeten in karaat maar in millimeter. Een moissanite stenen ongeveer een karaat in gewicht zou verkopen voor ongeveer $525. Dat is nogal een besparing over een n karaat diamant die zou verkopen voor ongeveer $6.500. Een 4 karaat moissanite tennis armband verkoopt voor ongeveer $1800. terwijl een 4 karaat SI diamond tennis bracelet voor ongeveer $2.500,00 verkoopt. Het beste deel is dat niemand ooit dat het is niet een diamant, weten zal tenzij u ervoor kiest om hen te vertellen.

Verwante artikelen in sieraden diamanten

Mensen die genteresseerd zijn in het bovenstaande artikel zijn ook genteresseerd in de aanverwante artikelen hieronder:

Bling perfectie bij de Oscars 2017

De 89e Oscaruitreiking,fake rolex lady day date, waarbij prijzen of de Oscars 2017 zoals we weten het plaatsvond en we vierden dit elk moment van het. Vanuit het verdienstelijke award winnaars de stijl die werd weergegeven in volle pracht, zijn we zeer gemotiveerd en genspireerd. Ingrijpende toga's, dromerige silhouetten en spectaculaire opschik domineerde de rode loper als het ging om het kledingstuk opties terwijl bling was niet een miss gegeven toen het naar sieraden.

Trouwringen voor mannen: 27 belangrijkste feiten u moet weten vr de aankoop

U zult waarschijnlijk akkoord gaat, dat als u op zoek bent naar trouwringen voor mannen, en je niet dat alles veel over sieraden weet,rolex day date ii replica, kan het zijn moeilijk te vinden de informatie die u nodig hebt op n plaats. De kwestie van alle verschillende stijlen te overwegen. Iemands trouwring misschien wel het enige stuk van juwelen hij draagt. Moet het een klassieker en eenvoudige trouwringen voor mannen die zijn vader en grootvader droeg,rolex lady day date imitation, of iets met een meer moderne design of zelfs venturing in iets met sommige zwier?

Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment